HyperX predstavio PCIe SSD visokih performansi

Izvor: ItRešenja.com, 27.Mar.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HyperX predstavio PCIe SSD visokih performansi

HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila HyperX Predator PCIe SSD. Odmah dostupan, HyperX Predator PCIe SSD je SSD najviše klase sa najvećom brzinom u HyperX liniji proizvoda.

HyperX Predator PCIe SSD raspolaže velikim kapacitetima (240GB, 480GB) i neverovatnim brzinama koje dovode sistem do vrhunca. Brži od SSD-ova sa SATA konekcijom,  PCIe generacija sa 2.0 x4 interfejsom pruža brzine >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << čitanja do 1400MB/s i brzinu ispisa do 1000MB/s za multitasking velikog odziva i brži sistem u celini. Pokreće ga  Marvell 88SS9293 kontroler.

M.2 form factor obezbeđuje podršku za platformu naredne generacije sa M.2 PCIe slotom. Opcioni HHHL adapter je takođe dostupan  za veliki broj postojećeih matičnih ploča bez  M.2 slota. HHHL adapter dolazi sa standardnim i niskoprofilnim zagradama kako bi se uklopio u desktop računare tankog profila.

HyperX je divizija kompanije Kingston Technology za proizvode visokih perfomansi koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Za više informacija posetite HyperX stranicu.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.