Google Chrome 43.0.2357.81

Izvor: ITsvet.com, 27.Maj.2015, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Chrome 43.0.2357.81

Google Chrome je trenutno drugi najčešće korišćeni internet pretraživač na svetu koji je korisnike osvojio svojim minimalističkim izgledom uz brojne karakteristike. Google Chrome omogućava da pojam koji želite da pretražite unesete direktno u polje u koje se unosi internet adresa i Google engine sam izvršava pretragu. Dostupan je i tzv. Incognito režim koji omogućava da jednostavnim putem prikrijete na računaru na kojem radite svoje internet aktivnosti. Nova verzija softvera koja nosi oznaku 43 donosi popravku za problem koji se manifestovao time da ponekad kada korisnik želi da štampa neku internet stranicu jednostavno mu se prikaže prazna stranica.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Postbox 4.0.2

Izvor: ITsvet.com, 28.Maj.2015, 06:00

Postbox je softver koji omogućava da trošite manje vremena upravljajući porukama i provodite više vremena radeći stvari. Ono što čini Psotbox stvarno korisnim softverom je način na koji omogućava korisnicima da pronađu i ponovo iskoriste sve vrste sadržaja koji su skriveni duboko u okviru...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.