Dvojica motociklista povređena u dve nesreće

Izvor: Blic, 11.Okt.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica motociklista povređena u dve nesreće

Motociklisti S.N.(54) i L.B.(45) povređeni su večeras u dve odvojene saobraćajne nesreće koje su se dogodile na Ceraku i kod Cvetkove pijace.

Motocikista S.N. povređen je u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Cvetkove pijace, kada je zbog neprilagođene brzine pao sa svog skutera i zadobio lakše povrede - potvrđeno je za Blic iz MUP-a.

Slična situacija dogodila se i prilikom nesreće u kojoj je povređen L.B., a koja se dogodila na uglu Ulica Arčibalda Rajsa i Ratka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mitrovića na Ceraku. On je, prilikom brze vožnje izgubio kontrolu nad svojim motorom i zadobio lakše povrede glave, iako je u trenutku nesreće nosio kacigu.

Obojica su prevezena na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra - rečeno je za Blic iz Urgentnog centra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica motociklista povređena u dve nesreće

Izvor: 24sata, 11.Okt.2014

Motociklisti S.N.(54) i L.B.(45) povređeni su večeras u dve odvojene saobraćajne nesreće koje su se dogodile na Ceraku i kod Cvetkove pijace...Motocikista S.N. povređen je u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Cvetkove pijace, kada je zbog neprilagođene brzine pao sa svog skutera i zadobio lakše povrede...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.