Sumnja se na svinjski grip u Leskovcu

Izvor: NTV.rs, 06.Mar.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnja se na svinjski grip u Leskovcu

LESKOVAC – Četrdesetdevetogodišnja pacijentkinja prebačena je sa grudnog odeljenja Opšte bolnice u Leskovcu na Klinički centar u Nišu zbog sumnje da je zaražena virusom H1N1, potvrdio je Tanjugu direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević.
Pacijentkinja je četiri dana imala visoku temperaturu, lekari su pratili njeno zdravstveno stanje i kako nisu mogli da „skinu“ temperatuiru, odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << su da je juče zbog mogućih komplikacija prebace u Niš, rekao je Dimitrijević.
„Analize na virus H1N1 se rade i mi ih očekujemo uskoro, nakon čega ćemo znati da li je u pitanju svinjski grip ili se radi o klasičnom gripu“, kazao je on.
Tanjug 06.03.2015 10:04
Foto Tanjug, T. Valič (ilustracija)
Pogledaj vesti o: Grip,   H1N1

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.