Izvor: 025info.rs, 04.Jan.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj o stanju u saobraćaju u toku prethodne nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je zadobila teške i osam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača. Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode. Devet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. U opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Napisano je 77 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 322 prekršajna naloga.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Na području Novog Pazara, Sjenice i Tutina 13 nezgoda tokom praznika

Izvor: SandzakPress.net, 05.Jan.2017, 14:35

Četiri novogodišnja praznična dana na području PU Novi Pazar protekla su, zahvaljujući pojačanoj kontroli saobraćajne policije, bez ozbiljnijih saobraćajnih nezgoda. Putevi su očišćeni od snijega, a do narednog vikenda i najavljenog zahlađenja uvedena su i pojačanja na svim putarskim punktovima. Novogodišnja...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.