Izvor: Radio Dunav, 08.Jul.2014, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKONOMSKO OSNAŽIVANJE ŽENA ROMSKE ZAJEDNICE U APATINU

Radionica za Romkinje, koja je sastavni deo projekta pod nazivom “Ekonomsko osnaživanje žena romske zajednice u opštini Apatin”, čiji je nosilac Udruženje građana “Zlatno sunce”, biće održana u utorak, 8. jula, u Romskom naselju. Početak je zakazan za 18 sati.

Pridruženi partneri na projektu, koji se finansira iz sredstava Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, su opština Apatin i Nacionalna služba za zapošljavanje.

Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

SUTRA U APATINU SVEČANOST POVODOM 158 GODINA OD ROĐENJA NIKOLE TESLE

Izvor: Radio Dunav, 08.Jul.2014

Zavičajno udruženje “Nikola tesla” Apatin u saradnji sa Skupštinom opštinom Apatin i opštinskim kulturnim centrom sutra, 9. jula 2014. godine organizuje svečanost povodom 158 godina od rođenja Nikole Tesle. Program će početi u 18 časova, svečanim otvaranjem prostorija Zavičajnog udruženja...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.