Izvor: Radio Dunav, 20.Avg.2015, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATIN DOMAĆIN VIP BEACH MASTERSA

Apatin će predstojećeg vikenda biti domaćin finalnog turnira Vip Beach Volley nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku za 2015. godinu u konkurenciji juniorki i juniora.
Turnir traje od 21. do 23. avgusta a igraće se na terenu na plaži Plava Ruža pored Dunava i na terenu Banje Junaković. Početak turnira je zakazan na obe lokacije u petak u 13 sati. Osam najboljih muških i šesnaest najboljih ženskih parova u Srbiji tokom tri dana boriće se za naslov i titulu prvaka Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> U nedelju pre finalnih mečeva u obe konkurencije Vladimir Grbić će održati trening školice odbojke na pesku sa najmlađim i budućim odbojkašicama i odbojkašima. Organizator turnira je odbojkaški savez Srbije, pokrovitelj turnira kompanija “Vip mobile” i SO Apatin. Tehnički organizator turnira je odbojkaški klub Apatin.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Odbojkaška legenda promoter Vip Beach Volley turnira u Apatinu

Izvor: 025info.rs, 20.Avg.2015

Apatin će predstojećeg vikenda biti domaćin Finalnog turnira Vip Beach Volley nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku za 2015. godinu u konkurenciji juniorki i juniora. Turnir će trajati od 21. do 23. avgusta a igraće se na terenima na plaži kod restorana Plava Ruža pored Dunava i u Banji...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.