Izvor: Gradnja-Online.com, 30.Maj.2012, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VII BELRE Sajam nekretnina i investicija 29. i 30. oktobra na Beogradskom sajmu

Medjunarodni sajam nekretnina i investicija BELRE održaće se 29. i 30. oktobra, sedmi put. Ove godine, BELRE će biti organizovan ponovo na Beogradskom sajmu i okupiće na jednom mestu domaće i strane investitore, graditelje, projektante, konsultante za razvoj nekretnina, posrednike u prometu nekretninama i kranje korisnike.''Verujemo da je ovo pravi trenutak za povratak BELRE- a na Beogradski sajam. Tržište nekretnina u Srbiji je prepuno potencijala za razvoj, a B2B događaji su prava prilika da se privuku investitori i da se na jednom mestu sretnu ponuda i tražnja. Strani investitori se polako okreću Srbiji i našem regionu, jer su ovo tržišta na kojima postoji veliki nedostatak kvadrata – a to je siguran izvor profita'',izjavio je Miloš Rajšić, direktor Dynamic Communications Group, firme koja je organizator BELRE-a.U Beogradu ima tri puta manje poslovnog prostora nego u Budimpešti, Bukureštu i Zagrebu, tri puta manje komercijalnog i magacinskog, a i stambenog prostora nam nedostaje sudeći prema broju od oko 20,000 registrovanih podstanara, kažu u DCG-u. Van Beograda, trenutno je najaktuelnija izgradnja maloprodajnih parkova i tržnih centara, kao i magacinskog prostora duž Koridora 10.Organizacioni tim BELRE sajma će se predstaviti sledeće nedelje na sajmu nekretnina i investicija EIRE u Milanu, sa ciljem da promoviše predstojeći BELRE i obezbedi što veći broj stranih investitora i posetilaca na ovogodišnjem sajmu i konferenciji u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Gradnja-Online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VII BELRE Sajam nekretnina i investicija 29. i 30. oktobra na Beogradskom sajmu

Izvor: YU-Build.rs, 30.Maj.2012

Medjunarodni sajam nekretnina i investicija BELRE (http://www.belre.org)održaće se 29. i 30. oktobra, sedmi put. Ove godine, BELRE (http://www.belre.org) će biti organizovan ponovo na Beogradskom sajmu i okupiće na jednom mestu domaće i strane investitore, graditelje, projektante, konsultante za...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Gradnja-Online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Gradnja-Online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.