Izvor: YU-Build.rs, 01.Sep.2010, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tender za most preko Kolubare

Javno preduzeće "Putevi Srbije" objavilo je pozive za izgradnju mosta preko Kolubare u Valjevu i obnovu puta od Užica do Požege. Ponude za oba posla mogu se dostaviti do 2. novembra, a vrednost obnove puta je oko 1,2 miliona evra.U Valjevu će sredstvima Evropske investicione banke (EIB) biti izgrađen armirani betonski most u ulici Norveških interniraca.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Dragutinović: Do kraja godine struja neće značajnije poskupeti

Izvor: Studio B, 02.Sep.2010, 14:09

Ministarka finansija Srbije Diana Dragutinović izjavila da struja verovatno do kraja godine neće značajnije poskupeti. .."O poskupljenju struje Vlada se izjašnjava na osnovu predloga Agencije za energetiku, koji još nije upućen", rekla je Dragutinovićeva na konferenciji za novinare povodom potpisivanja...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.