POTVRĐENA PRESUDA BIZNISMENU Oslobođen bivši dečko Goce Tržan

Izvor: Blic, 27.Jun.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENA PRESUDA BIZNISMENU Oslobođen bivši dečko Goce Tržan

Apelacioni sud pravosnažno je oslobodio biznismena Dejana Dragojlovića optužbi za malverzacije s nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju.

Dragojloviću, koji je javnosti poznat najviše po tome što je svojevremeno kupio sve ulaznice za koncert svoje tadašnje devojke Goce Tržan u Sava centru, ovim je potvrđena presuda Višeg suda iz decembra prošle godine.

U obrazloženju apelacije se navodi da vlasnik „Medifarma“ nije imao bilo kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prethodni dogovor s Nenadom Borojevićem, direktorom Instituta, niti je preduzimao bilo kakve radnje u vezi s nabavkom medicinske opreme te nije mogao da ošteti Institut.

On je inače bio uhapšen u akciji „Kraba“, a optuženi Borojević izvršio je samoubistvo 2012. godine.Hronika
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OSLOBOĐEN BIVŠI DEČKO GOCE TRŽAN: Dragojlović nije oštetio Institut za onkologiju

Izvor: Kurir, 27.Jun.2016

...Tom odlukom je odbijena žalba tužilaštva i potvrđena prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je u novembru prošle godine Dragojlović zbog nedostatka dokaza oslobođen optužbe za krivično delo zloupotreba položžaja odgovornog lica..U obrazloženju odluke Apelacionog suda navodi se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.