U stotoj prvi put videla more

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U stotoj prvi put videla more

Bakica koja je ceo život provela u Tenesiju, tek u stotoj godini prvi put brčnula noge u okeanu.

Foto: Screenshot YouTube

Rabi Holt provela je svojih 100 godina života u američkoj državi Tenesi, radeći na farmi, u fabrici majica, pazeći na svoju decu...

Za sve te godine nikada u životu nije bila na plaži i nikada nije videla more.

Ove nedelje ona je bogatija za to novo iskustvo. Baku Rabi odveli su na plažu u Meksičkom zalivu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ona je prvi put, za sto godina, umočila svoja stopala u okean.

Gospođa Holt, koja će napuniti 101 godinu u decembru, u razgovoru sa zaposlenima u domu za stare, u kome živi poslednjih godina, pomenula je da nikada nije videla more.

Oni su, zahvaljujući humanitarnoj akciji u kojoj se starim ljudima ispunjavaju želje, organizovali njen boravak na okeanu.

"Slušala sam ljude kako pričaju o okeanu i kako je divno kada ste na obali. Oduvek sam želela da i ja to doživim, ali mi se nikada nije pružila prilika", izjavila je starica koja je samo jedanput u životu, pre ovoga, putovala izvan države Tenesi.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.