Kristijan Golubović: Moliću ih da mi robiju pomere za proleće

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Golubović: Moliću ih da mi robiju pomere za proleće

Kristijan Golubović vratio se u Kraljevo kod supruge Ivane i ćerkice Vere nakon što je zbog nasilja nad Radetom Lazićem izbačen iz rijalitija “Farma”.

Žestoki momak ne krije sreću što je ponovo sa porodicom i objašnjava da će zatvorsku kaznu, koju bi trebalo da služi od 5. janura, probati da pomeri za proleće.

“Mene zatvor čeka, pa čeka. `Farma` je, kao posao, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << odlagala odležavanje kazne. Imam još par vrhunskih razloga, da robija počne negde krajem proleća, kada budem potpuno spreman. Moram da pripremim ženu, psihički i finansijski, sa detetom kod kuće, kako bih otišao da odslužim zatvorsku kaznu”, otkrio je Golubović, a zatim nastavio da priča o susretu sa suprugom:

“Ivana je bila tužna i skrhana dok sam bio na farmi. Najviše se obazirala na to što se pisalo u novinama, da sam nasilnik, da ću da idem u zatvor, da sam je prevario sa Balerinom i Stanijom. Zbog toga je smršala čak 15 kilograma”, kaže žestoki momak, i dodaje:

“Kakva Stanija, koja Balerina. Sve je to bio šou program. Nisam neki bilmez da uđem u TV šou i da se zaljubim u nepoznatu ženu, a da kod kuće ostavim porodicu”, ispričao je Kristijan.

Napisi u medijima su prema njegovom mišljenju bili veoma degutantni, i kaže da su mogli Ivanu mnogo da povrede.

“Nije jela, dosta je plakala, sekirala se. Sa majkom se često konsultovala o svemu što pročita u novinama. Htela je samo da zna da li je istina ono što je pisalo u novinama. Rekao sam joj da me samo pogleda u oči i da će joj sve biti jasno. Ivana me pogledala i rekla: `To je onaj moj Kristijan, koga na farmi nisam mogla da prepoznam.` Rekla mi je da je iznenađena da sam takav glumac, a da su se ona i svi ostali primili na to. Rekla mi je da mi je svaka čast ako je to sve bilo zarad novca”, kaže Kristijan i opisuje susret sa ćerkom Verom:

“Ćerkicu nisam video 100 dana. Ona je fantastična! Sada može da sedi. Ujutro, kada smo se probudili, počela je da me grli i ljubi. Videla je majku na mom ramenu, i oduševila se. Onda je stala između Ivane i mene, pa čas gleda jedno, čas drugo. Tu noć kada sam stigao, ona se budila na svaki sat vremena i tražila da je stavimo kod nas u krevet. Osetila je da sam tu i zvala: `Tata, tata`.”

Kristijan kaže da će imati ozbiljan razgovor sa produkcijom da se vrati u “Farmu”, već u ponedeljak. Prema njegovom mišljenju, ako se to ne desi i ako se ne ukine diskvalifikacija, jer udarca nije ni bilo, on može biti osuđen zbog napada, i to na čak godinu dana zatvora.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.