TUGA OD SRBIJE DO ŠVAJCARSKE Ovo su devojčice stradale od udara groma

Izvor: Blic, 26.Jul.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA OD SRBIJE DO ŠVAJCARSKE Ovo su devojčice stradale od udara groma

Kulturno-umetničko društvo iz švajcarskog mesta Cug objavilo je na Fejsbuku fotografije tragično nastradalih Anđele Bačević i Ivane Ivanović iz Aleksandrovca, koje je u ponedeljak udario grom.

Anđela će biti sahranjena sutra u 13 sati na groblju u Aleksandrovcu, a mesto i datum sahrane druge devojčice još uvek nisu poznati.

MUK U KUĆI STRADALE DEVOJČICE Došla iz Švajcarske na letnji raspust, pa poginula od udara groma

Anđela i Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poginule su od udara groma tokom jakog nevremena koje je juče zahvatilo Župu. Obe devojčice su živele u Švajcarskoj, a u Srbiji su bile na raspustu.

Na sednici gradskog Veća odlučeno je da se porodicama nastradalih, ukoliko je to neophodno, dodeli pomoć.

Inače, u toku dana na mestu nesrećnog događaja građani, prijatelji i drugovi pale sveće i polažu cveće odajući počast devojčicama Anđeli i Ivani.

Prema izjavama očevidaca, Anđelu i Ivanu je usled jakog nevremena udario grom u Kruševačkoj ulici na trotoaru. Anđela je preminula na licu mesta, dok su se lekari kruševačke bolnice dva sata borili za Ivanin život, ali bez uspeha.

TRAGEDIJA U ALEKSANDROVCU Grom ubio dve devojčice (15), meštani zatekli stravičan prizor

Devojčice su nakon udara groma prebačene kolima Hitne pomoći u aleksandrovački Dom zdravlja, gde su lekari konstatovali Anđelinu smrt, dok je Ivana u komi prebačena sanitetom na interno odeljenje kruševačke bolnice, gde su lekari pokušali reanimaciju.

Zašto je grmljavinu teško predvideti

Policijski istražitelji juče su proveravali i da li su devojčice koristile mobilni telefon u trenutku nesreće.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.