SRAM VAS BILO: Skupljaju lajkove na lažnim slikama bolesne dece (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAM VAS BILO: Skupljaju lajkove na lažnim slikama bolesne dece (FOTO)

Korisnike Fejsbuka zgrozila je stranica "Svi smo ljudi, ali rijetko ko je čovjek" na kojoj se skupljaju lajkovi na lažnim fotografijama bolesne dece.

Naime, prevara je otkrivena nakon što je na Redditu objavljena istina koja se krije iza jedne od fotografija koja se našla na pomenutoj stranici.

U opisu ove fotografije piše da je u pitanju žena koja se bori za život bolesno rođene bebe, ali je istina potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << drugačija.

Naime, žena na njoj plače od sreće nakon što je rodila zdravu bebu, ali je njen tužni izraz lica iskorišćen za promociju stranice.

Pritnskrin: Reddit

Još jedna fotografija koja je izazvala lavinu komentara i lajkova je i beba povezana na aparate za disanje sa komentarom: "Nemojte ignorisati mali je u teškom stanju, ostavite mu srce u znak solidarnosti i napišite "Amin".

Stranica "Svi smo ljudi,ali rijetko ko je čovjek" ima više od 486.000 lajkova.

Ostavite nam vaše mišljenje o ovoj stranici u komentarima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.