NOVE PROMENE NA FACEBOOKU: Kladimo se da niste ni primetili da je danas ukinuta ova opcija

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jan.2017, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE PROMENE NA FACEBOOKU: Kladimo se da niste ni primetili da je danas ukinuta ova opcija

Društvena mreža Facebook stalno uvodi nove opcije, gasi stare i poboljšava postojeće. Baš od danas je ukinuta jedna od omiljenih opcija korisnika.
„Edited“ opcija i prikaz prethodnih objava pre izmene sklonjena je sa početne strane i stavljena pod strelicu nadole, u gornjem desnom uglu teksta, slike ili videa koje okačite na Facebook.
Da biste videli da li je neka objava menjana i koliko puta moraćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da potražite „View edit history“ u padajućem meniju koji se poziva na pomenutu strelicu.
Foto: The verge Ova opcija koliko je dobra, toliko je i loša, jer iako će nas poštedeti sramote zbog slučajnih grešaka, ona će smanjiti transparentnost i može neke korisnike „na prvu loptu“ dovesti u zabludu, ako je status menjan.
Sad ćemo, izgleda, steći naviku da proveravamo i da li je neka od objava menjana, piše The Verge sajt, prenosi Mondo.
(Piplmetar.rs)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.