Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Pružam punu podršku Vučiću

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da pruža apsolutnu podršku predsedniku vlade Aleksandru Vučiću u njegovom radu i istakao da je cilj napada na premijera destabilizacija države.

Vulin je u pisanoj izjavi naveo da je Srbija zahvaljujući Vučiću stabilna zemlja, da beleži privredni rast, smanjuje deficit, privlači investicije, uspešno se nosi sa migrantskom krizom, dobija otvaranje pregovaračkih poglavlja sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << EU i u isto vreme ima najbolje odnose sa Rusijom i Kinom.

Zato, kako je ocenio, "medijskom hajkom takvu Srbiju i takvog Vučića treba što pre destabilizovati i srušiti".

On je rekao i da "najnoviji napad" dolazi samo nekoliko dana pre nego što će u Beograd doći najviši predstavnici zemalja članica OEBS-a, kada bi Srbija trebalo da se pokaže u najboljem svetlu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karitas izdvojio više od 1,5 miliona evra za pomoć migrantima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2015, 03:57

Ministar za rad Aleksandar Vulin i predstavnici Organizacije Karitas Srbija, koja je do sada izdvojila više od 1,5 miliona evra za pomoć migrantima na teritoriji Srbije, obišli su danas privremeni prihvatni centar za migrante u Adaševcima kod Šida...Organizaciju Karitas predvodi nadbiskup beogradski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.