Vučić se sastao sa českim premijerom

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se sastao sa českim premijerom

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Pragu sa češkim premijerom Bohuslavom Sobotkom.
Kako je ranije najavila češka vlada, u centru pažnje dvojice premijera biće razgovori o saradnji u oblasti železničke infrastrukture, zdravstva, vodoprivrede, odbrane i bezbednosti i procesu pristupanja Srbije EU.

Predviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je da dvojica premijera posle sastanka održe konferenciju za novinare.



Vučić će se u Pragu sastati i sa ministrom industrije i trgovine Janom Mladekom, predsedavajućim Donjeg doma Parlamenta Janom Hamačekom, kao i predstavnicima čeških kompanija, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

U delegaciji sa Vučićem je i ministar finansija Dušan Vujović.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Pragu: S premijerom Češke o Srbiji u EU!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014

Premijer Srbije sastao se danas u Pragu sa češkim premijerom, a u centru pažnje dvojice premijera biće razgovori o saradnji u oblasti železničke infrastrukture, zdravstva, vodoprivrede, odbrane i bezbednosti i procesu pristupanja Srbije EU..Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Pragu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Vučić sa češkim privrednicima: Još veća sigurnost za strane ulagače

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa češkim ministrom trgovine i industrije Janom Mladekom koji je istakao da je Srbija za Prag ključni partner na Zapadnom Balkanu i da nudi interesantne investicione mogućosti...- U januaru 2015. biće održana sednica Mešovitog komiteta u Beogradu....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.