Spor da ne ugrozi EU integracije

Izvor: B92, 22.Okt.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Spor da ne ugrozi EU integracije"

Premijer Albanije Edi Rama kaže da spor sa Srbijom nakon incidenta na utakmici Srbija-Albanija ne bi trebalo da ugrozi napore obe zemlje da postanu članice EU.

Rama je u intervjuu američkoj agenciji AP rekao da međunarodnom politikom "ne treba da upravljaju fudbalske utakmice".

Albanski premijer je trebalo da danas stigne u posetu Beogradu, u sklopu napora za ublažavanje tenzija koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su i dalje prisutne u regionu posle ratova u bivšoj Jugoslaviji, navodi američka agencija.

Ta poseta je, međutim, odložena za 10. novembar nakon incidenta kad je na stadion Partizana, tokom utakmice Srbija-Albanija, doleteo dron sa zastavom takozvane "velike Albanije".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rama: Spor da ne ugrozi put ka EU

Izvor: Radio 021, 22.Okt.2014

Premijer Albanije Edi Rama rekao je da spor sa Srbijom, nakon incidenta na utakmici Srbija-Albanija, ne bi trebalo da ugrozi napore obe zemlje da postanu članice EU...Rama je u intervjuu američkoj agenciji AP rekao da međunarodnom politikom "ne treba da upravljaju fudbalske utakmice". Albanski premijer...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.