Novi tim britanske vlade za pregovore o Bregzitu

Izvor: B92, 27.Jun.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi tim britanske vlade za pregovore o Bregzitu

London -- Vlada Velike Britanije postigla je dogovor da se uspostavi novo odeljenje državne službe, koje će imati "složen" zadatak da pregovara o izlasku te zemlje iz EU.

"Premijer je dao predlog, a kabinet podržao osnivanje nove jedinice za vođenje intenzivnog rada državne službe o pitanjima, koja će morati da budu razrađena kako bi se predstavile opcije i dali saveti novom premijeru", rekla je portparolka odlazećeg britanskog premijera Dejvida Kamerona, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << AFP.

Kameron je najavio da će podneti ostavku do oktobra nakon što su se Britanci na referendumu većinom izjasnili za izlazak iz Evropske unije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi tim britanske vlade za pregovore o Bregzitu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2016

LONDON - Vlada Velike Britanije postigla je dogovor da se uspostavi novo odjeljenje državne službe, koje će imati "složen" zadatak da pregovara o izlasku te zemlje iz EU..."Premijer je dao prijedlog, a kabinet podržao osnivanje nove jedinice za vođenje intenzivnog rada državne službe o pitanjima,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.