EU: Sankcije Rusiji ostaju na snazi

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Sankcije Rusiji ostaju na snazi

Evropska unija je odlučila da sankcije Rusiji ostavi na snazi, uz ocenu da se dogovor o miru u Ukrajini ne primenjuje u potpunosti.

Dok se u potpunosti ne primeni mir u Ukrajini, sankcije Rusiji ostaju na snazi  

Portparolka šefice diplomatije EU Maja Kocijančić rekla je da je na sastanku u Briselu istaknuto da ima "ohrabrujućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << razvoja događaja" nakon dogovora o primirju 5. septembra, ali i da će "svi delovi tog dogovora morati da se u potpunosti implementiraju".

Sankcijama su pogođeni ruski zvaničnici, naftna industrija, vojna industrija i banke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

EU: Sankcije Rusiji ostaju na snazi

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014

EU je odlučila da ostavi nasnazi ekonomske sankcije uvedene Rusiji jer se, kao je navela, mirovni sporazum još ne primenjuje na odgovarajući način na istoku Ukrajine, saopštio je u utorak Brisel. ..Dok se u potpunosti ne primeni mir u Ukrajini, sankcije Rusiji ostaju na snazi  .. .. .. .."Ohrabrujuć...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.