GI SDP: Sramno ponašanje Euleksa

Izvor: Akter, 30.Maj.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GI SDP: Sramno ponašanje Euleksa

Apelacioni sud u Prištini je najnovijom odlukom da ne dozvoli odbranu sa slobode lideru SDP Oliveru Ivanoviću, kao i da Aleksandru Lazoviću i Nebojšu Vujačiću ponovo odredi pritvor, još jednom porazio pravdu i pravo, ocenila je danas Građanska inicijativa SDP

"U trenutku kada su osuđeni članovi Dreničke grupe, a formiranje Specijalnog suda za zločine OVK odloženo, očigledno je da Apelacioni sud ovakvom odlukom želi da ublaži nezadovoljstvo među Albancima, na uštrb >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << prava naših sugrađana", navodi SDP.

Ovakva odluka monoetničkog Apelacionog suda je i očekivana, ali je sramno ponašanje Euleksa koji nije u mogućnosti da se odupre ucenama kosovskih institucija koje koketiraju sa ekstremistima u svojim redovima.

Lazović i Vujačič optuženi su da su, kao i lider GS SDP Oliver Ivanović, Dragoljub Delibašić i Ilija Vujačić počinili najteža dela protiv Albanaca 2000. godine u Kosovskoj Mitrovici.

Ni jedan od preko 30 svedoka optužbe u dosadašnjem toku suđenja ih nije doveo u vezu sa zločinima koji im se stavljaju na teret.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

SDP: Još jednom poražena pravda i pravo

Izvor: RTS, 31.Maj.2015, 00:04

Apelacioni sud u Prištini je najnovijom odlukom da ne dozvoli odbranu sa slobode lideru SDP-a Oliveru Ivanoviću, kao i da Aleksandru Lazoviću i Nebojšu Vujačiću ponovo odredi pritvor, još jednom porazio pravdu i pravo, ocenila je Građanska inicijativa SDP. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.