Viktor Savić prvi put o devojci: Volim je! (foto)

Izvor: Svet, 27.Apr.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Savić prvi put o devojci: Volim je! (foto)

Viktor Savić je gostujući u emisiji “Rada sam” na televiziji Pink po prvi put govorio o devojci Teodori Miljković.
Iako šturo, popularni glumac odgovorio je autorki i voditeljki Radi Radenović na pitanje da li mu prija što njegova lepša polovina voli iste stvari kao on:
“To i te kako znači. Kada je devojka prijatelj i kada možemo na primer da zajedno putujemo. Ove godine smo po prvi put bili zajedno u Italiji. Volim je, obožavam je i ovim putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je pozdravljam.”


🎐
A post shared by Teodora Miljkovic (@laylareikoartis) on Nov 18, 2016 at 11:26am PST


Viktor i Teodora u vezi su duže od godinu dana, a prvi put su fotografisani zajedno na Exitu. Bilo je spekulacija da će se ove godine venčati, ali je Savić to demantovao.
svetsvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

JAVNO JOJ IZJAVIO LJUBAV Ko je osvojio srce našeg glumca?

Izvor: Blic, 27.Apr.2017

Naš glumac Viktor Savić progovorio je o svojoj devojci Teodori Miljković...Gostujući u emisiji "Rada sam", on je javno izjavio ljubav Teodori, te istakao da mu mnogo znači to što ona voli iste stvari kao on...- Kada je devojka prijatelj i kada možemo na primer da zajedno putujemo.. Ove godine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.