Udaje se, makar u pesmi: Pogledajte novi spot Jelene Rozge (video)

Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se, makar u pesmi: Pogledajte novi spot Jelene Rozge (video)

Jelena Rozga pored toga što uživa u ljubavi sa svojim verenikom Stjepano Hauserom i tvrdi da se nikada neće udati, vredno radi na novim pesmama, a danas je predstavila i pesmu “Udajem se”, koja će sigurno biti još jedan veliki hit splitske pevačice.

“Nakon par brzih pesama vreme za jednu pesmu za dušu. Jako volim ovu pesmu. Posebna je, budi neku setnu emociju i verujem da će se puno žena s njom poistovetiti”, rekla je Jelena.

Muziku za pesmu uradio je Pero Kozomara, dok je za tekst bio zadužen Robert Pilepić.

Poslušajte Jeleninu novu pesmu:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udaje se, makar u pesmi: Pogledajte novi spot Jelene Rozge (video)

Izvor: Svet, 19.Feb.2016

Jelena Rozga pored toga što uživa u ljubavi sa svojim verenikom Stjepano Hauserom i tvrdi da se nikada neće udati, vredno radi na novim pesmama, a danas je predstavila i pesmu “Udajem se”, koja će sigurno biti još jedan veliki hit splitske pevačice.. “Nakon par brzih pesama vreme za jednu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.