Tejlor Svift ispunila želju umirućoj četvorogodišnjakinji

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejlor Svift ispunila želju umirućoj četvorogodišnjakinji

Džejlen Salinas ima četiri godine i polako gubi borbu protiv raka na mozgu. Jedna od poslednjih želja joj je ples sa pevačicom Tejlor Svift, no kako zbog bolesti to nije mogla, pevačica joj se javila preko interneta.

Njih dve razgovarale su oko 20 minuta. Posle razgovora sa devojčicom, Tejlor Svift je priznala njenoj majci Dženifer Ariagas kako je jednostavno neverovatno teško biti potpuno bespomoćan dok mala Džejlen umire.

Džejlen Salinas ima zloćudni tumor >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na mozgu koji je nemoguće operisati i ostalo joj je još vrlo malo života. Tejlor je svakako bar na trenutak devojčici ulepšala dan i za to dobro delo je zaslužila veliko ‘bravo’.



Izvor: Tportal

Foto: Sipa

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.