Tata Vlada pazi na ćeru!

Izvor: Poznati.info, 22.Maj.2013, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata Vlada pazi na ćeru!

Dok se u poslednje vreme najviše govori o njegovom pomirenju sa glumicom Marijom Petronijević, bivši rukometaš Vlada Mandić svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojom ćerkicom Sašom. Baš kao što tate za primer čine, Vlada je ovog puta svoju mezimicu odveo u luna park, gde su proveli divno popodne.

Mandić nijednog trenutka nije odvajao oči od naslednice, koja se vozila automobilom | Foto: Đorđe Kojadinović

Kako ih je lepo vreme poslužilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ,Mandić je sa svojom naslednicom i njenom drugaricom prvo uživao u šetnji po Kalemegdanu, da bi ih kasnije obradovao žetonima za luna park. Da i te kako čuva svoju mezimicu, Vlada je pokazao time što je sve vreme motrio na nju, pa čak i kada ih je smestio u poznate automobile nije skinuo pogled sa Saše.

Trudi se da Saši ispuni sve želje | Foto: Đorđe Kojadinović

Čak i u trenutku kada mu je zazvonio telefon, Mandić se na isti javio, ali je jednim okom motrio na situaciju na „terenu”, gde su se devojčice vozile i izbegavale udarce automobilima.

Nakon šetnje usledio je luna park | Foto: Đorđe Kojadinović

Vlada Mandić je još jednom pokazao da pored obaveza koje ima oko svog restorana, te i pored svoje devojke Marije Petronijević, i te kako pronalazi slobodno vreme koje kvalitetno provodi sa svojom ćerkom.

Uživali zajedno: Vlada sa ćerkom | Foto: Đorđe Kojadinović

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Mandić tata za primer (Foto)

Izvor: Svet plus, 22.Maj.2013

Dok se u poslednje vreme najviše govori o njegovom pomirenju sa Marijom Petronijević, Vlada Mandić svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojom ćerkicom Sašom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.