Tamara: Kristijan mi je pričao da je Stanija obično bure za pražnjenje sperme! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Dec.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara: Kristijan mi je pričao da je Stanija obično bure za pražnjenje sperme! (video)

Tamara Đurić tvrdi da joj je Kristijan Golubović pričao najveće grozote o Staniji Dobrojević, a pošto Stanija nije poverovala u to, Tamara je počela da se kune:

“Ostroga mi! Kristijan je rekao da je Stanija svršila za dva minuta i da je ona jedno obično bure za pražnjenje sperme! Ako lažem, neka mi roditelji umru u najgorim mukama”.

Kome sad verovati, budući da je Kristijan pozvao svoje glasače da daju glas Staniji?!

Tamara: >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Ostroga mi! Kristijan je rekao da je Stanija svršila za dva minuta i da je ona jedno obično bure za pražnjenje sperme! Ako lažem neka mi roditelji umru u najgorim mukama!”

Posted by Farma 6 on Tuesday, December 29, 2015

EstradaIzlazi prljav veš! Aca: Zadovoljavala si me rukom! Stanija: Nisam, pede*čino, kunem se u mrtvog oca! (video)

EstradaNekad masirala Kristijana, a sad Tamaru: Jasmina Medenica prišla vođi suparničkog klana (video)

EstradaUspešno obavljena operacija: Ovako izgleda Kristijan posle hiruške intervencije

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Komentar

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Molimo vas da ne pišete komentare velikim slovima i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija svet.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema zakonu o informisanju, zabranjeno je objavljivanje sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije magazina "Svet" ili portala svet.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Tamara: Kristijan mi je pričao da je Stanija obično bure za pražnjenje sperme! (video)

Izvor: Svet, 29.Dec.2015

Tamara Đurić tvrdi da joj je Kristijan Golubović pričao najveće grozote o Staniji Dobrojević, a pošto Stanija nije poverovala u to, Tamara je počela da se kune:. “Ostroga mi! Kristijan je rekao da je Stanija svršila za dva minuta i da je ona jedno obično bure za pražnjenje sperme! Ako lažem,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.