TRI GODINE OD SMRTI: Luisov fan iz Libana došao na pomen da mu se pokloni

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI GODINE OD SMRTI: Luisov fan iz Libana došao na pomen da mu se pokloni

Zaljubio sam se u njegov karakter. Iako smo se poznavali kratko, delovalo je kao da se znamo ceo život, kaže Habib Alberto

Prošle su tri godine otkako je poginuo Ljubiša Stojanović Luis.

Njegova porodica i prijatelji juče su se okupili na groblju Zbeg u Borči, gde je održan pomen, a kiša je počela da pada baš u trenutku kad je sveštenik krenuo da služi opelo. Stala je kad se završio obred. Prema narodnim verovanjima, to znači da je pokojnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio dobar čovek.

Slavko Banjac

LUIS JE ŽELEO

DA ME VRATI MUZICI

Slavko Banjac Luisa je poznavao četiri decenije.

- Upoznali smo se u muzičkoj gimnaziji u Nišu. Kada sam čuo kako peva, pomislio sam da li ću ikad doći na taj nivo. Želeo je da me vrati muzici. Imali smo ideju da snimimo prizrenske zapise. Pevao sam pre tri večeri u Vrnjačkoj Banji i nadam se da je čuo s neke zvezde da sam se vratio da pevam - kaže Banjac.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.