TRAMP SABOTIRA GRADNJU VETROPARKA: Kvari pogled njegovim gostima

Izvor: Kurir, 08.Okt.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP SABOTIRA GRADNJU VETROPARKA: Kvari pogled njegovim gostima

Trampovi advokati su već dva puta izgubili proces pred škotskim sudovima pa sad traži pravdu pred britanskim.

LONDON - Američki milijarder i kandidat za predsedničku nominaciju republikanaca Donald Tramp pred britanskim Vrhovnim sudom danas je tražio da se spreči gradnja priobalnog vetroparka u blizini njegovih terena za golf.

Tramp želi da sudije Vrhovnog suda spreče gradnju vetroparka kod obale Aberdinšira jer će, kako navodi, pokvariti pogled gostima njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << luskuznog golf kompleksa.

Vetropark s 11 turbina, koji je škotska vlada odobrila 2013, nalazio bi se na oko 3,5 kilometara od golf terena Meni. Tramp je to zemljište kupio 2006. i napravio teren za golf.

Trampovi advokati su već dva puta izgubili proces pred škotskim sudovima. Sam Tramp danas nije bio na saslušanju u Londonu. Odluka se ne očekuje danas.

(Beta-AP)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.