Svaka čast! SEKA pomaže Kraljevu

Izvor: Press, 08.Nov.2010, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka čast! SEKA pomaže Kraljevu

Folk diva danas će donirati dva kamiona crepa i jedan flaširane vode porodicama čije su kuće porušene u zemljotresu
Svetlana Aleksić posetiće danas sa svojim humanitarnim fondom „Deci sa ljubavlju" porodice čije su kuće najviše stradale u teškom zemljotresu koji je 1. oktobra pogodio Kraljevo! Folk diva je pored toga juče uputila javni apel svojim kolegama da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << organizuju veliki koncert u „Beogradskoj areni" i da sav prihod od prodatih karata bude predat ugroženim Kraljevčanima.
- Danas ću posetiti Kraljevo i nekoliko najugroženijih porodica. Donirala sam dva velika kamiona sa crepom, jer im je to sada najpotrebnije, kao i jedan kamion sa flaširanom vodom! Takođe ću se oko podneva susresti sa gradonačelnikom Kraljeva. Reagovala sam čim sam mogla, jer svoj fond dotiram isključivo sama, a ljude koji su doživeli tragediju da izgube krov nad glavom ne treba sažaljevati, već im što pre pomoći - poručila je Seka.
Aleksićeva, koja već nekoliko godina humanitarnim koncertima pomaže bolesnoj deci i onoj koja su bez roditelja, rekla je za Press da je voljna da sa svojim kolegama organizuje veliki koncert u „Areni".

- Svima je već jasno koliko sam uradila humanitarnih akcija i pre osnivanja mog fonda. Mnogo puta smo svi mogli da pročitamo kako pojedine moje kolege najavljuju bavljenje humanitarnim radom, obećavaju manjini ili većini „bolje sutra" ili neku vrstu pomoći, ali nažalost od toga ispadne veliko „ništa". Takođe, znam da ima mojih kolega koji se zaista na jedan fin i iskren način bave humanitarnim radom! Kada sam osnovala fond, razni nitkovi su počeli da pričaju da to radim samo zbog popularnosti! E njima poručujem: radite i vi to zbog popularnosti, evo idealne prilike da se dokažete i pokažete koliko ste moćni! Zato javno pozivam sve kolege da organizujemo humanitarni koncert za pomoć ljudima iz Kraljeva! Pozivam „Beogradsku arenu" da nam ustupi dan za organizovanje koncerta bez nadoknade! Naša zemlja ima toliko zvezda i da se svi skupimo uz simboličnu cenu karte sigurna sam da možemo pomoći tim unesrećenim ljudima - rekla je Seka za Press.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seka Aleksić,   Seizmološki Zavod Srbije,   Beogradska Arena

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seka Aleksić dopremila dva kamiona pomoći Kraljevu

Izvor: Blic, 09.Nov.2010, 18:10

Pevačica narodne muzike Svetlana Seka Aleksić dopremila je danas u Kraljevo dva kamiona pomoći u građevinskom materijalu, flaširanoj vodi za piće i mlečnim proizvodima...U prikupljanju pomoći pomogli su firme "Imlek", "Prlom voda" i "Eurošild", rekla je Aleksićeva, i najavila da će organizovati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.