“Stado” premijerno pred Novosađanima! (foto)

Izvor: Svet, 25.Nov.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Stado” premijerno pred Novosađanima! (foto)

Sinoć je u bioskopu Arena Cineplex publici premijerno predstavljen film “Stado” koji produkcijska kuća “K12” snimila u koprodukiciji sa Prvom televizijom, Ministarstvom kulture i informisanja, Filmskim centrom Srbije i bioskopom “Cinepelexx”.

Nikola Kojo po prvi put u ulozi reditelja, oduševio je publiku te je za dva dana film više puta prikazivan u Beogradu i Novom Sadu. “Stado” je urnebesna satirična komedija o životu glumaca iza kamere.

Neizlečivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave umetničko delo.

Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Nikola Đuričko smešili su nam se sinoć sa filmskog platna Areninog bioskopa i izazvali brojne ovacije i aplauze kod novosadske publike.

Ukoliko niste prisustvovali premijeri, u narednom periodu u više termina, moći ćete da pogledate film na repertoaru Arene Cinaplexa.

 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Stado” premijerno pred Novosađanima! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 25.Nov.2016

Sinoć je u bioskopu Arena Cineplex publici premijerno predstavljen film “Stado” koji produkcijska kuća “K12” snimila u koprodukiciji sa Prvom televizijom, Ministarstvom kulture i informisanja, Filmskim centrom Srbije i bioskopom “Cinepelexx”...Nikola Kojo po prvi put u ulozi reditelja,...

Nastavak na Scandal.rs...

Film Jesen samuraja oduševio bečku publiku

Izvor: B92, 26.Nov.2016, 12:02

Premijera romantične komedije "Jesen samuraja", reditelja Danila Bećkovića, oduševila je sinoć bečku publiku...Najgledaniji domaći film ove godine, koji je do sada u Srbiji pogledao više od 170.000 ljudi, premijerno je prikazan u bečkom bioskopu "UCI Mileniumsiti", u čak tri sale...Oko 1.300...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.