Skromni Eminem poručuje: Ja sam fenomenalan! (video)

Izvor: Svet, 02.Jun.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skromni Eminem poručuje: Ja sam fenomenalan! (video)

Eminem  trenutno radi na filmskom projektu “Southpaw”, gde je učestvovao u stvaranju muzike koja će podržavati radnju filma.
Deo pesme mogli smo da čujemo u martu, u trejleru za film u kome noseću rolu ima Džejk Džilenhol.
Juče je izašao Eminemov najnoviji singl “Phenomenal”, gde reper strastveno govori o sebi, svojim planovima i činjenici da je on fenomenalna osoba.
Eminem se posvetio tome da ovaj film opiše njegovu strast prema tom projektu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << upravo kroz muziku. Mi smo napravili odličnu kolekciju muzike za film, koja će se postarati da ovo bude jedan od najboljih filmova o boksu ikada”, rekao je predsednik “Shady Records”-a, Pol Rozenberg.

Film prati život boksera Bilija Houpa, koji na vrhuncu svoje slave odlazi u penziju na nagovor svoje žene Morin. Međutim, kada mu žena biva slučajno ubijena zbog njegove svađe sa drugim bokserom, a ćerka oduzeta od strane socijalne službe, on se vraća u svet boksa kako bi dobio svoju mezimicu nazad.
Film izlazi 24. jula, a u međuvremenu uživajte u Eminemovoj “žestokoj” pesmi.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.