Šako Polumenta oduševio publiku u klubu Teatro! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Jan.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šako Polumenta oduševio publiku u klubu Teatro! VIDEO

Jedan od najpopularnijih domaćih pevača, Šako Polumenta,  sinoć je nastupio u prestižnom beogradskom klubu Teatro, gde je publici priredio veče za pamćenje.

Klub Teatro i sinoć je bio jedan od najposećenijih mesta u Beogradu, a za sjajnu atmosferu pobrinuo se ovoga puta Šako Polumenta. Popularni pevač, svojim najvećim hitovima bukvalno je zapalio prestižnu klub, a publika je sa njim pevala od prve do poslednje pesme. Totalna euforija nastala je prilikom izvođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << numere "Dišem za tebe", koja je negde i obeležila njegovu karijeru. Fenomenalna žurka potrajala je do ranih jutarnjih časova, a da je provod bio nezaboravan, govore i komentari prezadovoljne publike koja se sinoć našla u Teatru. Prenosimo vam delić atmosfere:

#Repost @tijana_ivanovic93 🎶🎵🎶 #disemzatebe #sakopolumentaofficial #sakopolumenta #montenegro #serbia #singer #song #music #singing

A video posted by Šako Polumenta (@sakopolumentaofficial) on Jan 20, 2017 at 2:30am PST

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.