SKANDAL! Marinko Rokvić fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži Delta Sitija, njoj udario šamar, dečku RASCEPAO ARKADU! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jan.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Marinko Rokvić fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži Delta Sitija, njoj udario šamar, dečku RASCEPAO ARKADU! (FOTO)

Foto: A. Nalbantjan

Pevač Marinko Rokvić danas je oko 15.45 sati fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu!

Kako ekskluzivno saznajemo, do konflikta je došlo zbog parking mesta.

Kako priča naš izvor sa lica mesta, muškarac I.A. krenuo je da se parkira, da bi Marinko Rokvić, koji je bio u društvu supruge navodno uleteo rekavši kako je to mesto ostavljeno za njega.

Foto: Telegraf

- Počeli su da se raspravljaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a onda je Marinko besan udario prvo mladićevu devojku, a kada je momak krenuo da je odbrani, Rokvić ga je pesnicom udario. Raskrvario mu je arkadu, a povredio je i kolena. Marinko je sa ženom produžio u tržni centar, kao da se ništa nije desilo. Napadnuti par je pozvao policiju koja je na licu mesta - objašnjava izvor Telegrafa.

Foto: Telegraf

Pozvali smo Marinka Rokvića za komentar, a čim smo pomenuli incident kod Delta sitija, pevač je kratko rekao: "To ne..." i prekinuo vezu, i nakon toga se više nije javljao na mobilni telefon.

Uskoro opširnije...

Preuzimanje teksta ili delova teksta je dozvoljeno isključivo uz linkovanje na Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRAČUN U TRŽNOM CENTRU: Marinko Rokvić devojci lupio šamar, momku RASCEPAO ARKADU zbog parkinga!

Izvor: Kurir, 28.Jan.2017

...Do konflikta je navodno došlo zbog parking mesta..Muškarac IA, navodno je krenuo da se parkira, da bi Marinko Rokvić, koji je bio u društvu supruge navodno uleteo rekavši kako je to mesto ostavljeno za njega.."Počeli su da se raspravljaju, a onda je Marinko besan udario prvo mladićevu devojku,...

Nastavak na Kurir...

On je krenuo da me udari, a njegova devojka je skočila na mene! Evo šta je Marinko Rokvić rekao o tuči u Delta Sitiju! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jan.2017

Nekoliko minuta nakon tuče na na parkingu tržnog centra Delta Siti, tokom koje je Marinko Rokvić, udario muškarca I.A. i njegovu devojku, pevač je izneo svoju verziju događaja...- Dok se čekao dolazak policije, Rokvić je objašnjavao šta se dogodilo...- Ja sam hteo da se parkiram, a devojka...

Nastavak na Telegraf.rs...

Posle fizičkog obračuna u Delta Sitiju, Marinko Rokvić pobegao sa lica mesta, mladić i njegova devojka završili u Urgentnom! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jan.2017

Nakon fizičkog obračuna u garaži Delta Sitija, u kojem se pevač Marinko Rokvić sukobio sa muškarcem I.A. i njegovom devojkom, Rokvić, kako saznajemo, nije sačekao policiju i napustio je lice mesta, a mladić i devojka su otišli u Urgentni centar gde će se utvrditi koliko su ozbiljne njihove...

Nastavak na Telegraf.rs...

Marinko Rokvić nasrnuo na mladi par: Devojci lupio šamar, dečku pocepao arkadu?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2017

Pevač Marinko Rokvić nasrnuo je u subotu na mladi par u garaži beogradskog tržnog centra. On im je tada naneo i lakše telesne povrede, pišu mediji...Naime, oko 15.45 sati Marinko Rokvić je fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu, i to zbog parking mesta.Kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.