SKANDAL Marinko Rokvić napao momka i devojku, njemu pesnicom razbio arkadu?

Izvor: Blic, 28.Jan.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL Marinko Rokvić napao momka i devojku, njemu pesnicom razbio arkadu?

Pevač Marinko Rokvić danas je, navodno, oko 15.45 sati fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu!

Kako Telegraf.rs saznaje, do konflikta je došlo zbog parking mesta.

Kako priča izvor sa lica mesta, muškarac I.A. krenuo je da se parkira, da bi Marinko Rokvić, koji je bio u društvu supruge navodno uleteo rekavši kako je to mesto ostavljeno za njega.

- Počeli su da se raspravljaju, a onda je Marinko besan udario prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mladićevu devojku, a kada je momak krenuo da je odbrani, Rokvić ga je pesnicom udario. Raskrvario mu je arkadu, a povredio je i kolena. Marinko je sa ženom produžio u tržni centar, kao da se ništa nije desilo. Napadnuti par je pozvao policiju koja je na licu mesta – objašnjava izvor.

Kada smo pozvali Marinka Rokvića za komentar i ljubazno se predstavili i objasnili odakle zovemo, spustio nam je slušalicu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traži ga policija: Marinko Rokvić udario devojku?!

Izvor: Mondo, 28.Jan.2017

Pevač je navodno napao par u garaži tržnog centra, ali on tvrdi da je situacija bila obrnuta!..Pevač Marinko Rokvić je u subotu, danas, oko 15.45 sati fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu, tvrdi "Telegraf"...Do konflikta je navodno došlo zbog parking mesta...Devojka...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.