SCANDAL: Isplivale privatne fotke.Brendon kao od majke rođen! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 16.Okt.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL: Isplivale privatne fotke.Brendon kao od majke rođen! (Foto)

Procurele privatne fotografije bivšeg učesnika Velikog Brata na kojima je kao od majke rođen.

 

 


 
Branislav Radonić Brendon puno puta je sam zatalasao javnost svojim skandalima, ali ovoga puta on nije kriv. Naime, jedna od devojaka sa kojom je bio u vezi, a sa kojom je raskinuo, osvetila mu se na tipičan ženski način. Ona je na internet pustila njegove golišave fotografije koje su nastale na zajedničkom putovanju. Dok je Brendon opušteno šetao po apartmanu, ona je fotkala svojim aparatom. Kada su raskinulil, jedva je dočekala da fotografije pusti u javnost.
Poznati.info
Slične, interesantne teme:Skandalozno: Bivši učesnik Velikog Brata kao od majke rođen!Bivši učesnik VB vređa prijatelje na fejsbuku!Postao porno glumac!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOLOGUZAN: Brendon kuva ko od majke rođen

Izvor: Kurir, 16.Okt.2012

Bivša devojka učesnika Velikog brata pustila je na internet njegove golišave fotografije..Gologuzan! ..Branislav Radonić Brendon, bivši učesnik Velikog brata, mnogo puno je sam zatalasao javnost svojim skandalima, ali ovoga puta reč je o osveti...Naime, njegova bivša devojka s kojom je raskinuo,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.