Rešeno ubistvo Jelene Krsmanović: DNK otkrio ubicu pevačice?

Izvor: Svet plus, 23.Mar.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešeno ubistvo Jelene Krsmanović: DNK otkrio ubicu pevačice?

Nakon godinu dana otkako je ubijena Jelena Krsmanović, policija je na korak od hapšenja svirepog ubice, donosno osoba koja koje su umešane u zločin.

Prema rečima izvora bliskog istrazi, najmanje tri osobe je umešano u ubistvo, a ubicu je razotkrio DNK koji se nalazio na tangama pokojne pevačice: "Na korak smo od konačnog hapšenja osumnjičenog za ovaj zločin. Tačnije, hapšenje svih osoba koje su na neki način umiješane, a najmanje ih je troje. Konačno smo uspjeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da razmotamo klupko i utvrdimo ko je ubica, ali i ko su njeghovi pomagači", rekao je izvor za Kurir i dodao:

"Ovo je dokaz na koji smo dugo čekali i koji bez sumnje tu osobu dovodi u vezu sa ostalim tragovima", dodao je on i zaključio da je hapšenje ubice Jelene Krsmanović i pomagača pitanje dana zaključio je za Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.