Rasprodate karte: JESEN SAMURAJA od 3. odktobra u bioskopima! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodate karte: JESEN SAMURAJA od 3. odktobra u bioskopima! VIDEO

Premijera najnovijeg filma reditelja Danila Bećkovića "JESEN SAMURAJA" biće održana u ponedeljak 03. oktobra na dve lokacije, u Sava Centru u 20:30h i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 21:30h.

Glavne uloge u romantičnoj komediji "JESEN SAMURAJA" tumače Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Tihomir Stanić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, Miloš Samolov. Defile glumačke i autorske ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << crvenim tepihom Sava Centra počinje u 20 časova, ispred svečanog ulaza B. JESEN SAMURAJA je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Planule karte za premijeru!

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016

Karte za premijeru filma "Jesen samuraja" u Centru "Sava" 3. oktobra rasprodate!..Premijera najnovijeg filma reditelja Danila Bećkovića "JESEN SAMURAJA" biće održana u ponedeljak 3. oktobra na dve lokacije, u Centru "Sava" u 20:30h i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 21:30h...Svi oni koji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.