Priča jedne učiteljice postala hit na internetu!

Izvor: Poznati.info, 09.Feb.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča jedne učiteljice postala hit na internetu!

Priča učiteljice Nade o učeniku Marku postala je pravi hit na Internetu. Pročitajte priču koju prenosimo u celini i verujemo da će vas razgaliti. I slobodno je podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je jednu laž. Poput većine učiteljica rekla je deci da ih sve podjednako voli. Ali to je nemoguće jer je u prvom redu za klupom na svom mestu sedeo dečak, po imenu Marko.

“Gospođo Nado, mirišete kao moja majka” | Foto: Shutterstock

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Potresno pismo jedne učiteljice: Danas ste mirisali kao nekada moja mama

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2013

Potresno pismo jedne učiteljice postaje hit na internetu, zašto je ovo pismo ganulo svakog čoveka sa velikim srcem uverite se i sami i saznajte da svi ljudi mogu da postignu dosta toga u životu samo uz malo istinskog razumevanja i ljubavi...Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.