Izvor: Scandal.rs, 15.Jul.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte s kim je Leontina na bazenu (foto)

Leontina Vukomanović retko je slikana u bikiniju. Ekipi SCANDALA! pošlo je za rukom da je pre nekoliko godna upravo u bikiniju fotka na moru, ali sada se ona sama slikala. Međutim, samo je fotkala glavu, pa izgleda da nije baš zadovoljna svojom figurom. Inače, ona boravi na bazenu sa Tijanom Dapčević i njenim sinom. Ovako The post Pogledajte s kim je Leontina na bazenu (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smršala pa se hvali: Aleksandra Bursać u bikiniju (foto)

Izvor: Scandal.rs, 15.Jul.2017

Od kako je skinula više kilograma, Aleksandra Bursać voli da pozira. Nesvakidašnja kućna pomoćnica Aleksandre Bursać! (foto) Evo, vidimo je kako izgleda u bikiniju. Očigledno je vredelo držati dijetu i vežbati. scandal!Ivan Vučićević, Instagram The post Smršala pa se hvali: Aleksandra Bursać...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.