Pogledajte Lavin spot podrške trudnicama sa brojnim poznatim ličnostima

Izvor: Tracara.com, 24.Jun.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Lavin spot podrške trudnicama sa brojnim poznatim ličnostima

(foto: Facebook) I nakon najave, konačno je objavljen spot Lave za pesmu Sada me ljubi. Pesma i spot su ujedno i kampanja za podršku trudnicama. “I stigao je taj trenutak: moja nova pesma i spot su ugledali svetlo dana. Uživala sam u svakom trenutku rada na ovom projektu, a verujem da ćete i vi uživati! Hvala svima koji su učestvovali i podržali ovaj projekat! Hvala Ivanu Ivanoviću, Spasojeviću, Danijeli Pantić, Staši Djurić, Mikiju Periću, Ivi Štrljić, Siniši Uboviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Bojanu Mijailoviću, Bojanu Maroviću, Ani Petrović i drugima. Hvala slavnom trubacu Dejanu Petrovicu koji je svirao trube”, napisala je pevačica na svom Facebook profilu. Kako izgleda spot, pogledajte ovde:
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Lava promivisala spot za pesmu “Sada me ljubi”

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Jun.2016

U hotelu Theater Belgrade održana je promocija singla i kampanje Milice Nikolić Lave, kompozitora, pevačice i NLP coacha.  Foto: Aleksandar Dmitrović U pitanju je vesela pop pesma, a Lava kaže: “Snimanje u I.N.O.K studiju je bilo pravo zadovljstvo. Kroz kameru Petra Vujanića, iskustva jedne...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.