Pink Music Festival: Nedeljko Bajić Baja dobitnik zlatnog gramofona!

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2015, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink Music Festival: Nedeljko Bajić Baja dobitnik zlatnog gramofona!

U revijalnom delu večerašnje emisije Pink Music Festival dodeljuju se velike nagrade velikim pevačim! Nedeljku Bajiću Baji pripao je zlatni gramofon za album ''Snovi od stakla''!

Nakon što je primio nagradu, Nedeljku je bilo zadovoljstvo da otpeva pesmu večeras u studiju Pinkove televiziji u Šimanovcima! Zlatni gramofon je sa razlogom pripao ovom fenomenalnom pevaču. On je otpevao pesmu - Snovi od stakla, a Pink Music Festival još uvek traje!

Uskoro ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << saznati i ko će odneti pobedu na drugom  Pink Music Festivalu, zato budite uz portal Svet Plus i ne zaboravite da glasate, jer samo od vaših SMS glasova zavisi ko će večeras odneti pobedu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.