Izvor: BezZabrane.com, 07.Jun.2011, 03:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLUŠAJTE PREMIJERA NOVA PESMA: BRENA – ZRNO BIBERA!

Dok se od beumučne najave da ćemo Cecine pesme skidati svake nedelje ništ ne događa, Brena je pustila i drugu pesmu, Zrno Bibera... Samo za one koji znaju sta je ljubav… ZRNO BIBERA Tekst: Marina Tucaković Muzika i aranžman: Željko Joksimović Ljubav tvoja, zrno bibera, vrednija mi i od bisera… Neka, neka, neću drugu ja, [...]

Nastavak na BezZabrane.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLUŠAJTE NOVU BRENINU PESMU „ZRNO BIBERA“

Izvor: Kurir, 07.Jun.2011

Kurir vam ekskluzivno prestavlja novu Breninu pesmu "Biber" koju je uradio Željko Joksimović..Kurir vam ekskluzivno prestavlja novu Breninu pesmu „Zrno bibera“ koju je uradio Željko Joksimović...Samo za one koji znaju šta je ljubav..

Nastavak na Kurir...

Premijera Romanine pesme Duga (Video)

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2011

Pevačica Romana Panić završila je snimanje svog novog albuma pod nazivom "Krećem ". Kao najavu za album koji bi trebalo za desetak dana da se nađe u prodaji, Romana je plasirala pesmu "Duga " koju je pevačici poklonio njen prijatelj Željko Joksimović, a tekst za pesmu je napisala Marina Tucaković.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BezZabrane.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BezZabrane.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.