Opa, šta je sad ovo: Koga to ljubi Milan Stanković?

Izvor: Scandal.rs, 14.Feb.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opa, šta je sad ovo: Koga to ljubi Milan Stanković?

Milan Stanković izazvao je veliko interesovanje medija nakon što je na Dan zaljubljenih objavio fotografiju na kojima sa atraktivnom brinetom.

Naime, slika Stankovića i anonimne devojke osvanula je jutros na njegovim profilima na društvenim mrežama, a propraćena je pevačevim komentarom “back to game”, što u prevodu znači “povratak u igru”.

Da li je pevač ovim hteo da naglasi da je spreman za novu romansu i da na ovaj način svojim fanovima čestita praznik za zaljubljene, ostaje da se vidi budući da je ostao nedostupan za komentar.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opa, šta je sad ovo: Koga to ljubi Milan Stanković?

Izvor: Svet, 14.Feb.2017

Milan Stanković izazvao je veliko interesovanje medija nakon što je na Dan zaljubljenih objavio fotografiju na kojima sa atraktivnom brinetom.. Naime, slika Stankovića i anonimne devojke osvanula je jutros na njegovim profilima na društvenim mrežama, a propraćena je pevačevim komentarom “back...

Nastavak na Svet...

Ko je misteriozna brineta koju grli Milan Stanković?

Izvor: Blic, 14.Feb.2017

Milan Stanković izazvao je veliko interesovanje nakon što je na Dan zaljubljenih objavio fotografiju na kojoj pozira sa atraktivnom brinetom...Slika Stankovića i anonimne devojke osvanula je jutros na njegovim profilima na društvenim mrežama, a propraćena je pevačevim komentarom "back to game",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.