Ognjen Amidžić odgovorio američkom voditelju na optužbe!

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić odgovorio američkom voditelju na optužbe!

Ognjen Amidžić, jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji, našao se na meti optužba američkog voditelja Endija Koena, koji tvrdi da je Ognjen u potpunosti iskopirao koncept i izgled njegove emisije za svoju, a išao je toliko daleko da ga je čak i uvredio, na šta je Ognjen odgovorio.

Naime, voditelj emisije "Watch What Happen LIVE", Endi Koen bio je šokiran kad je pogledao insert iz emisije "Ami G Show":"Večeras mi je neko na Tviteru napisao da u Srbiji postoji emisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koja je kompletno pokrala ceo naš koncept! Znamo da inspirišemo dosta ljudi širom sveta, pa smo to uzeli sa zadrškom, ali onda smo pogledali "Omni Dži šou" rekao je on i dodao:"Potpuno nas je pokrao! To je naš set, to je naša igra sa točkom, to je to! Samo nema brkova! Moj srpski nije naročito dobar, ali evo Omni Dži, ti si idiot" zaključio je Endi.

Ognjen je na ovo optužbe odgovorio:"Znam o čemu se radi. Emisije su slične jer su sve emisije takvog tipa ustvari slične. Što se tiče toga što me je nazvao idiotom, to je njegov način komunikacije. Neka je on živ i zdrav" rekao je za Blic.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.