Od sada možete da obrišete poslati neželjeni i-mejl

Izvor: Svet, 07.Maj.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sada možete da obrišete poslati neželjeni i-mejl

Firma Gugl dopustila je brisanje mejlova koje ne bi voleli da ste poslali. Nova funkcija omogućiće vam da brzo izbrišete poslate i-mejlove i tako sprečite da stigne do primaoca. Nova funkcija je u fazi testiranja i nemaju je još uvek svi korisnici.
Šta treba da uradite:
Kliknite na ikonicu koja izgleda kao zupčanik i potom na ‘Settings’, odnosno ‘Postavke’. Kada otvorite ‘Settings’, skrolujte prema dole dok ne dođete do opcije ‘Labs’. Radi se o tabu u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se nalaze eksperimentalne funkcije Gmaila. Otvorite Labs i potom skrolujte do opcije ‘Undo Send’. Kada pronađete tu opciju, treba je aktivirati, odnosno kliknite na opciju ‘Enable’ i potom na ‘Save’.
Nakon što ste učinili sve od navedenog, kada pošaljete mail koji ne želite da stigne do primaoca, na vrhu će se pojaviti opcija koja će vam omogućiti da poništite poslati mejl.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.