Nominacije u “Maldivima”: Neko od ovih četvoro takmičara može da napusti rijaliti (video)

Izvor: Svet, 02.Jul.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nominacije u “Maldivima”: Neko od ovih četvoro takmičara može da napusti rijaliti (video)

Održane su treće nominacije u rijalitiju “Maldivi 2015″, koji je tek počeo sa svojim emitovanjem, a produkcija već uveliko iznenađuje kako učesnike tako i gledaoce.
Novi rijaliti “Hotel Maldivi” počeo je sa emitovanjem u ponedeljak na televiziji Hepi, a od tada održane svu već treće nominacije, dok novi učesnici non-stop pristižu na egzotično ostrvo.
Ove večeri za izbacivanje iz rijalitija “Maldivi” nominovani su Igor X, Ružica Veljković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Jovana Tomić – Matora i Gastoz. Kako da sačuvate svog favorita, možete saznati na fejsbuk stranici ”Maldivi rijaliti”.



Nominovani
Posted by Maldivi rijaliti on Thursday, July 2, 2015


Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(VIDEO) NOMINACIJE U MALDIVIMA: Neko od njih će napustiti takmičenje!

Izvor: Kurir, 03.Jul.2015, 00:04

Mogućnost da rijaliti napuste imaju 4 ukućana koja su nam dobro poznati iz prethodnog rijalitija Parovi..Novi rijaliti na televiziji Happy počeo je u ponedeljak, a večeras su već održane treće nominacije...Prva je hotel napustila Mimi Oro, a zatim Tijana Ajfon. Sutrašnje izbacivanje može biti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.