Netrpeljivost raste! Maja Nikolić Zorici: Volim kada mi zavučeš, a meni lepo! (video)

Izvor: Scandal.rs, 12.Jan.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netrpeljivost raste! Maja Nikolić Zorici: Volim kada mi zavučeš, a meni lepo! (video)

Maja Nikolić i Zorica Brunclik nastavljaju da pokazuju znake netrpeljivosti u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde”. Ove dve članice žirija ponovo su se “peckale” dok su sedele u crvenim stolicama.

Naime, Maja je pomenula da bi između ostalog želela da joj Dragana Mirković pokloni crnce da je hlade od ujutro do uveče, a Zorica je na to dodala:

“Samo da te hlade”?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
A Maja joj nije ostala dužna:

Volim kada mi zavučeš, a meni lepo”, odgovorila je.

Ovo je samo deo uzbudljive emisije koja očekuje gledaoce u subotu uveče od 21 čas, a deo napete atmosfere pogledajte u najavi ispod.


Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pinkove zvezde: Maja Nikolić poručila Zorici: Volim kad mi zavučeš, a meni lepo! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Jan.2017

U muzičkom takmičenju Pinkove zvezde ponovo je došlo do bockanja između Zorice Brunclik i Maje Nikolić, što je nasmejalo sve prisutne...Naime, Maja je pomenula da bi između ostalog želela da joj Dragana Mirković pokloni crnce da je hlade od ujutro do uveče, a Zorica je na to dodala:"Samo da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.