Mira Škorić izbegla smrt u terorističkom napadu: Čudom sam preživela masakr u Ankari!

Izvor: Svet, 21.Sep.2011, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić izbegla smrt u terorističkom napadu: Čudom sam preživela masakr u Ankari!

naslov: 
Mira Škorić izbegla smrt u terorističkom napadu: Čudom sam preživela masakr u Ankari!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Folk pevačica umalo poginula u Turskoj kad je na sto metara od nje eksplodirala auto-bomba...


izvor: 
"Press"


tekst clanka: 
Folk pevačica Mira Škorić za dlaku je izbegla smrt u Ankari kad je na sto metara od nje eksplodirao automobil bomba. U terorističkom napadu u centru glavnog grada Turske poginulo je troje, a povređeno 15 ljudi, od kojih je petoro u kritičnom stanju.
Škorićeva je u Ankaru otišla da bi pravila društvo prijateljici koja je tamo imala poslovne obaveze. Njih dve su iskoristile malo slobodnog vremena koje su imale i otišle u šoping u poznatu trgovačku četvrt Kizilaj, gde se nalazi i predsednička palata. Taman su izašle iz jedne radnje, kad su začule stravičnu eksploziju iz smera u kojem su htele da krenu. Potom je buknuo požar.
Folk pevačica je izjavila da ju je potpuno paralisao bombaški napad koji se dogodio nedaleko od nje i njene prijateljice.
"Ovo je strava i užas u pravom smislu te reči! Bomba je eksplodirala na manje od sto metara od nas. U šoku sam, mislim da ima mrtvih. Od eksplozije mi sve odzvanja u ušima" rekla je Mira za Press.
Pevačica kaže da ju je ćerka Milica zvala čim je na televiziji videla vest da se dogodio teroristički napad.
"Bila je uznemirena, htela je da čuje da li sam dobro. Kad sam joj rekla da je bomba eksplodirala u mojoj blizini, bila je prestravljena, ali sam uspela da je smirim objasnivši joj da nisam povređena" kaže Mira. Ona je dodala da joj se dan pretvorio u pakao, samo nekoliko sati pre povratka u Srbiju. "Ovo je horor! Otišla sam u Ankaru na jedan dan i preživela pravi pakao! Neće mi nikad više pasti napamet da se vratim u Tursku" izjavila je Mira, koja se juče popodnevnim letom, preko Frankfurta, vratila u Beograd. Požar koji je izbio posle eksplozije automobila bombe brzo je ugašen. Od detonacije oštećene su okolne zgrade, kao i nekoliko parkiranih automobila. Povređenima je prva pomoć pružena na obližnjem školskom igralištu, a potom su prebačeni u lokalne medicinske centre.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pravi multitalenat: Goga Sekulić će glumiti zavodnicu iz Rusije!?

Izvor: Svet, 21.Sep.2011

naslov: . Pravi multitalenat: Goga Sekulić će glumiti zavodnicu iz Rusije!?. . . . Ispod naslova: .  . Maši nožicama Gogo, maši... . . . excerpt: . ...

Nastavak na Svet...

Mira Škorić preživela teroristički napad u Turskoj!

Izvor: S media, 21.Sep.2011

Folk pevačica Mira Škorić umalo poginula u Turskoj kad je na sto metara od nje eksplodirala auto-bomba!..Za dlaku je pevačica Mira Škorić izbegla smrt juče u Ankari kad je na sto metara od nje eksplodirao automobil bomba. U terorističkom napadu u centru glavnog grada Turske poginulo je troje,...

Nastavak na S media...

Umesto, veridbe - kraj: Jelenu Vučković ostavio dugogodišnji dečko!

Izvor: Svet, 21.Sep.2011

naslov: . Umesto, veridbe - kraj: Jelenu Vučković ostavio dugogodišnji dečko!. . . . excerpt: . Atraktivna pevačica trenutno preživljava pravi ljubavni brodolom, budući da je raskinula...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.