Mira Škorić preživela teroristički napad u Turskoj!

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić preživela teroristički napad u Turskoj!

Folk pevačica Mira Škorić umalo poginula u Turskoj kad je na sto metara od nje eksplodirala auto-bomba!

Za dlaku je pevačica Mira Škorić izbegla smrt juče u Ankari kad je na sto metara od nje eksplodirao automobil bomba. U terorističkom napadu u centru glavnog grada Turske poginulo je troje, a povređeno 15 ljudi, od kojih je petoro u kritičnom stanju.

Škorićeva je u Ankaru otišla da bi pravila društvo prijateljici koja je tamo imala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poslovne obaveze. Njih dve su iskoristile malo slobodnog vremena koje su imale i otišle u šoping u poznatu trgovačku četvrt Kizilaj, gde se nalazi i predsednička palata. Taman su izašle iz jedne radnje, kad su začule stravičnu eksploziju iz smera u kojem su htele da krenu, prenosi Press. Potom je buknuo požar.

Mira Škorić izmislila udaju?!

Mira Škorić nepoželjna u Hrvatskoj?!

Mira Škorić oprostila Aci Lukasu

Pevačica je izjavila da ju je potpuno paralisao bombaški napad koji se dogodio nedaleko od nje i njene prijateljice.

- Ovo je strava i užas u pravom smislu te reči! Bomba je eksplodirala na manje od sto metara od nas. U šoku sam, mislim da ima mrtvih. Od eksplozije mi sve odzvanja u ušima, rekla je Mira.

Pevačica kaže da ju je ćerka Milica zvala čim je na televiziji videla vest da se dogodio teroristički napad.

- Bila je uznemirena, htela je da čuje da li sam dobro. Kad sam joj rekla da je bomba eksplodirala u mojoj blizini, bila je prestravljena, ali sam uspela da je smirim objasnivši joj da nisam povređena, kaže Mira.

Ona je dodala da joj se dan pretvorio u pakao, samo nekoliko sati pre povratka u Srbiju.

- Ovo je horor! Otišla sam u Ankaru na jedan dan i preživela pravi pakao! Neće mi nikad više pasti napamet da se vratim u Tursku, izjavila je Mira, koja se juče popodnevnim letom, preko Frankfurta, vratila u Beograd.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.