Marko Bulat: Želim sina sa mojom Marijom!

Izvor: Svet, 17.Okt.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Bulat: Želim sina sa mojom Marijom!

Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija vratili su se sa odmora.
Pevač, koji je nabacio dobru boju, kaže da se na putovanju, kao i uvek, proveo odlično. Pošto se njegova porodica pre tog odmora našla u središtu skandala kad je pevačeva supruga uhapšena zbog posedovanja droge, beg od svakodnevice bio im je i više nego potreban. Marko je priznao da mu je tih nekoliko dana van Beograda bilo malo i da se ipak nije odmorio kako treba.
“Nisam se odmorio. Malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je pet dana da se čovek odmori kako treba”, rekao nam je pevač.
Oglasila se Bulatova žena, i to sa Rodosa: Ovo je bila najmučnija nedelja u mom životu (foto)
Na konstataciju da se tenzija zbog priče sa drogom stišala kad su se vratili, rekao je:
“To je zato što sam dao izjave i stavio tačku na te priče, pa nema potrebe da se više o tome piše. Neosnovano je”, izričit je bio Bulat u svojoj odluci da ne komentariše bilo šta o tome, ali je bio je raspoloženiji za priču o potomstvu.

Novinare je zanimalo da li Marijina osmogodišnja ćerka Sofija priželjkuje brata ili sestru.
“Ne priča o tome, ali mislim da bi se radovala društvu. Ali to ne zavisi od nas, već od onog gore. Cilj braka je umnožavanje”, kaže Bulat i otkriva šta bi više voleo da dobije, ćerku ili sina:
“Pa, prvo bih voleo da bude sin, drugo sin i treće sin, a posle može i ćerka”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Bulat: Želim sina sa mojom Marijom!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2016

Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija vratili su se sa odmora...Pevač, koji je nabacio dobru boju, kaže da se na putovanju, kao i uvek, proveo odlično. Pošto se njegova porodica pre tog odmora našla u središtu skandala kad je pevačeva supruga uhapšena zbog posedovanja droge, beg od svakodnevice...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.